maanantai 13. toukokuuta 2013

Lähteneitä kortteja

Tuun nyt pikaisesti näyttämään lähteneet postit teille. :)

IMG_1895    Uudet Muumi postimerkit pääsi myös käyttöön! ;)
IMG_1888 To U.S.A. Käyttäjä toivoi perus maisemakortteja (kuten moni muukin...), joten ajattelin tän olevan hyvä. Nyt kun kesäkin on jo lähestymässä, voi lähettää hieman kesäisempiä kortteja. :)
IMG_1892 To Germany. Tällä käyttäjällä oli toiveissa vanhanaikaiset- ja mustavalkoiset kortit. Muistin sitte, että mulla on tämmönen reino&aino kortti säästössä, koska muita vastaavia en löytäny... Toivon kuitenkin, että tästä tykätään! :) Täytyypä mennä ostamaan lisää mustavalkoisia kortteja, ne on kyllä tosi haluttuja.
IMG_1890 To Russia. Tämän käyttäjän profiilissa ei lukenut yhtikäs mitään! :( Joten oli pakko laittaa tämmönen perus kukkakortti, joita hatvoin pyydetään. En kuitenkaan viitsinyt lähettää kaikista ruminta kukkakorttia, mikä varastosta löytyy... Olisi kyllä tehnyt mieli. Ymmärrän kuitenkin sen, että uudet käyttäjät eivät ehkä tajua kirjoittaa profiiliin mitään, mutta kuitenkin! :D
IMG_1901 To Netherlands. Tämäkin käyttäjä toivoi kesäisiä kortteja omasta maasta... Mikä näitä ihmisiä vaivaa, kysympähän vaan!? :D
IMG_1908 To Belarus. Tälle käyttäjälle lähti mun viimeinen kissakortti! :) Näitä menee aina tosi paljo, mulla on itseasiassa tullu enemmän vastaan kissakortteja toivovia, kuin koirakortteja... :D Ton tytön mekon kaula-aukko näyttää vähä hassulle, mutta ei siinä oikeesti näy mitään. :D
IMG_1905 To China. 15-vuotias tyttö Kiinasta toivoi lapsiaiheisia kortteja ja tää on jotenkin söpö. Mulla on tämmösiä samantyylisiä kortteja myös lisää, nää on tosi ihania! :) Toivon, että käyttäjä tykkää myös! :)

Siinä oli nyt taas vaihteeksi hieman kortteja. :) Jotkut ovat kieltämättä tosi tylsiä, mutta aina ei tule mielenkiintoisia käyttäjiä vastaan. 

Bloggeri muuten sekosi taas, joten tämä postaus julkaisi itsensä liian aikaisin, jos joku ihmettelee, mitä mä säädän... D: Syyttäkää Bloggeria taas kerran! 

2 kommenttia:

 1. Toi kukkakortti on oikeesti kyllä tosi kaunis :)
  Ja tosiaan huomasin ton kaula-aukon vasta kun mainitsit :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Hahha joo, rupesin vähä ihmetteleen tota kaula-aukkoa, kun katoin sitä lähempää... :D

   Poista