sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hiljaista

Täällä taas! :D

En oo taas hetkeen ilmotellu mitään, mutta nyt sain raivattua tälle postaukselle aikaa. :)
Aloitetaan vaikka niistä älysöpöistä Muumi-postimerkeistä, jotka ovat ilmestyneet. Kävin heti ostamassa yhden arkillisen itselleni. Näitä pitää käydä hakemassa vielä lisää! :)

IMG_1876
Tää kansiki on niin ihana. Jotenkin kesäinen. :)
IMG_1881
Ja nää merkit on jotain rakkautta♥! Niin söpöjä! :D
IMG_1880
Priority tarrat on kivan erilaiset! Näitä jos sais kaupasta muutenkin, kuin vaan ton postimerkkisetin mukana... :)
IMG_1868
Sitten viime viikolla saapuneita kortteja:
IMG_1870
From Thailand. Käyttäjä oli tällä hetkellä työmatkalla Las Vegasissa, joten tämmönen kortti tuli sitten. Ei ollut kuulemma ennen kuullut Las Vegasista mitään ja hieman järkyttyi sen todellisuudesta... :D Kiva kortti kuitenkin! :)
IMG_1874
From Netherlands. Tää Ariel kortti on ihana! :3 Tykkään tosi paljon, kun huomaa että postilaatikkoon on tippunut uusi Disney aiheinen kortti! :)
IMG_1871
From Germany. Tästä kortista tykkäsin myös tosi paljon! :) Koiralla on kyllä aika rajun näköinen kaulapanta, mutta enköhän kestä sen... :D


Laitan ensi postaukseen myös lähetettyjä kortteja, mutta nyt Blogger alkaa taas sekoilemaan, joten jätän tämän postauksen nyt tähän. Oli muutenkin vähän vaikeuksia ladata nämä kuvat Flickr:n kautta, koska jostain kumman syystä Blogger ei antanut ladata kuvia. :( Toivottavasti tää kuitenkin onnistui! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti