tiistai 18. kesäkuuta 2013

Postikortteja

Tulin pikaisesti esittelemään saapuneita kortteja. Itse en ole pariin viikkoon (?) lähettänyt yhtäkään korttia, mutta tällä viikolla ajattelin raapustaa muutaman kortin. :)

IMG_2258
From Ukraine. Mun profiilissa on toiveina mangakortit, mutta tästä kortista mä en oikeen tykkää... :|
IMG_2533 From Russia. Tämä käyttäjä oli kirjoittanut koko postikortin Venäjän kielellä! Ota nyt siitä sitten selkoa, kun ei voi edes Google Kääntäjää käyttää... :( Eli en myöskään tiedä, mikä kyseinen taideteos tuo hökötys on.
IMG_2536 From Belaus. Tämän kortin lähetti 7-vuotias pikkutyttö, joka haluaa isona olympiavoittajaksi. :) Tykkään tästä kortista tosi paljon, tosi kesäinen! ;)
IMG_2538 From Germany. Tykkään tästäkin kortista, tosi suloinen! :) Ja tuo teksi meinaa "Ystävyyskortti". :D
IMG_2544 From Finland! Mun eka kortti Postcrossingin kautta Suomesta! Siistii! :) Käyttäjä kertoi auttavansa keräämään rahaa veteraaneille ja olevansa jo eläkkeellä. :) Porvoo on muuten tosi ihana kesäkaupunki! :D
IMG_2548 IMG_2546From Ukraine. Käyttäjä lähetti tämän kortin todella ihanassa kirjekuoressa, kuten kuvasta näette. :) Kortti oli myös mieluinen, koska keräilen Harry Potter-kortteja ja tämä kyllä pääsi suosikkilistalle! :3
IMG_2530From Russia. Tämä kortti on ihan kiva turistikortti ja tykkään siitä. :) Haluaisin myös käydä kyseisessä kaupungissa, eli Pietarissa. :3
IMG_2526 From U.S.A. Tämä Billy kortti oli mieluinen. :) Käyttäjä yritti etsiä minulle One Direction-korttia, muttei löytänyt mistään. :( Toivotaan, että sekin päivä koittaa joskus, kun saan 1D-kortin. :')

Tähän loppuivat kortit. Onko teillä jotain henkilöitä/paikkoja, mistä haluaisitte saada kortteja, kuten minulla on 1D? :) Ja oletteko saaneet kyseisiä kortteja montakin?

2 kommenttia:

  1. No futiskortit on ainaki sellaisia, jotka lämmittää aina mieltä ja niitä oon muistaakseni kolme kappaletta saanu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. :) Kiva kuulla, että niitä oot saanu! :3

      Poista