torstai 18. huhtikuuta 2013

Huhtikuun posteja

Pitkän hiljaiselon jälkeen päätin tulla päivittelemään posteja, joita olen lähetellyt ja saanut postcrossingin kautta taas. :) 


 To Germany, käyttäjällä oli toiveissa pöllökortit, niin aattelin tän olevan hyvä hänelle. Tää kortti on Ikeasta ostettu. :)

To Ukraine, käyttäjä toivoi kortteja omasta maasta, niin tää oli ainoo sopiva minkä löysin. En vielä viitti lähetellä kesä Suomikortteja, koska sää ei oo ihan vielä kovin kesäinen... :D

To U.S.A, kyseessä on vanhempi naishenkilö, jolle tää kortti lähti, niin aattelin tän olevan sopiva hänelle. Oli toiveissa huumorikortteja ja Hörölä kortit on aika hauskoja. Toivotaan, että hän tykkää myös. :)

From Germany, tää kaupunkikortti on ihan kiva. Mulla ei oo toiveissa kaupunkikortteja, mutta näitä sattuu aina joskus tulemaan.

From Netherlands, mulla ei oo toiveissa kissakortteja, niin en tiiä miks tämmönen tuli... No, ei aina kortit voi miellyttää... 

From Lithuania, tää on aika söpö. :D Kiva saada erilaisia koirakortteja! :)

From Indonesia, jee! Eka kortti Indonesiasta! :) Pandat on tosi ihania! :3 Tykkäsin siis tosi paljo tästä kortista! :)

From U.S.A, tää kortti ei oo oikeen mun tyylinen... Kuvassa on presidentti Jefferson Davis (vasemmalla) ja Abraham Lincoln vieressä. Tykkään kyllä historiasta, mutta ei tää mikään lempikortti oo kuitenkaan...

From Russia, tää on jostain sadusta, jonka nimee en muista... :| Tää on kuitenki tosi hieno kortti ja lähettäjä sanoi, että tää on jopa 30 vuotta vanha! :) Sen takia näkyy vähän kulumaa.

Tässä oli taas pieni postaus. Ja niin kuin huomaatte, oon ottanu kuvat taas kännykällä, koska kamera on rikki... :( Ja tulostimen skannerikaan ei suostu yhteistyöhön... Mun tuuria! (Y) Toivottavasti kuitenki jaksatte lukee tän. :)

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään tosta presidenttikortistakin :) Samoin tykkään erityisesti tosta pandakortista ja viimesestä, ankkakortista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! :D Tällä kertaa mun silmiin ei pistäny tuo presidenttikortti, mutta noista kahdesta muusta tykkäsin kyllä kovasti. :)

      Poista