lauantai 3. elokuuta 2013

Viikon aikana saapunutta postia

Oon saanu tän viikon aikana vähän postia, jotka päätin kuvata ja laittaa tänne blogin puolelle taas vaihteeksi. :D
IMG_3892 – Kopio IMG_3893 IMG_3894 From Netherlands. Candy Tagista tulleita karkkeja. Itse lähetin noin kuukausi sitten Valko-Venäjälle karkkeja. :)
IMG_3895 – KopioFrom Finland, Maija. Taas yksi kirjekaveri lisää! :) Tosi ihania kirjepapereita, tykkään molemmista! Mukana tuli myös tarroja ja söpö tikkari. :)
IMG_3896 From Finland, Merja. Tykkään myös tästä kirjepaperista. :) Juuri tällaisia yksinkertaisia kirjepapereita olen metsästänyt, mutta huonolla menestyksellä... :(

Kiitos tytöt! :)

ps. Mistä te ostatte kirjepapereita? Olen ostanut suurimman osan kirjepapereistani samasta kaupasta, koska muualta ei ole löytynyt. Kirppariltakin olen kerran löytänyt, mutten enään sen jälkeen. :|

2 kommenttia:

  1. Ihania posteja :) Itsellä tuli pääasiassa vain kortteja tällä viikolla ja kauheella vauhdilla yritän kirjotella että joku päivä tulisi vaikka kasa kirjeitä samaan aikaan :)

    Itse löysin Kouvolan Sinooperistä kasan yksinkertaista kirjepaperia 1,5€/kpl (20 paperia, 10 kuorta) mutten ostanut kun oli kiire pois :( Muuten ostan aina kirpparilta kun tulee vastaan ja sitten loput netistä mm. postcardgarden (ainoa HYVÄ suomalainen kirjetarvike kauppa), lettersets, janetstore ja penpal junkie.. huuto.net:stäkin löytyy joskus halvalla :) Kannattaa seurailla netin kauppoja aika tiiviisti niin voi saada halvalla isonkin kasan kirjekamppeita!! Kun ulkomaan kauppojen (mm. janetstore) postarit on KORKEET :( 10€ ostoksesta helposti saman verran postareita.. :( Mutta kauppa on muuten melko halpa - 5€ tai vähemmän ISO setti kirjepapereita ja kuoria (28-80 paperia ja 8-16 kuorta) :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos paljon vastauksesta! :) Tää autto tosi paljon!

    VastaaPoista