tiistai 6. elokuuta 2013

Kirjeenvaihtoa

On ruvennu käymään vaikeeks toi otsikon keksiminen. :D 

Tässä kuitenkin kirjekavereille kirjeitä ja saapuneita kirjeitä myös. :)
IMG_3965 IMG_3964  To Finland, Maija. Tuo kirjepaperi on tulostettu netistä, mutta on kuitenkin ihan kelvollinen mielestäni. :) Kirjekuoren teippasin takaa tuolla uudella teipillä. :) Mukaan laitoin postikortin.
IMG_3966  To Finland, Merja. Samaa kirjepaperia on jo kerran nähty tässä blogissa, mutta ei kai se haittaa. :D En laittanut tällä kerralla mitään kirjeen mukana. :)
IMG_4013 IMG_4012 IMG_4014From Finland, Tiina. Tiina otti muhun vähän aikaa sitten yhteyttä blogin kautta ja pyysi mua kirjekaveriksi. :) Tosi ihanaa kirjepaperia, pakko hehkuttaa! :D♥ Tykkään nimittäin Ressusta. :) Kirjekuori oli myös suloinen ja takana oli söpöä teippiä. :) Mukana tuli tarroja ja muistilappuja! :) 
IMG_4015 IMG_4016 From Finland/Italy, Emma. Tosi kiva yllätys kirjekaveriltani Emmalta! :) Hän on lomalla Italiassa ja sieltä saapui tämmöinen kiva kortti! :) Kortissa hän kertoi, että on tällä hetkellä Firenzessä ja siellä on tosi lämmin!☼ Postimerkistä oli myös pakko ottaa kuva, sen verran söpö se on. :D

Ps. Oon huomannu, että mun blogi on tosi kuvapainotteinen ja teksiä ei ole ikinä hirveesti... :D

4 kommenttia:

 1. Posti blogeissa yleensä pääasiana taitaakin olla ne kuvat ellei jotain isompaa ala selittämään (mistä ostaa paperinsa yms.) :)
  Ihania posteja! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, niinhän se taitaa olla. :D
   Jep, onhan ne ihania! :)

   Poista
 2. Ihania kirjepapereita!:) kuvathan kertoo enemmän ku tuhat sanaa :) hyvä että kortti tuli perille, tosiaan lämmintä riitti :) tuo merkki on itseasiassa ostettu Venetsiasta ja kortti lähetetty Firenzestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :)
   Kortti oli kyllä superkiva yllätys! Voi että, täälläki olis saanu olla kunnon helteet. :D
   Ahaa, kiva tietää! :)

   Poista